dijous, 7 de març del 2013

Els Dinosaures

Cada nen i nena de 2nB van pensar sobre quin tema els agradaria aprendre coses. Es van posar d'acord i van escollir mitjançant votacions el tema:  “Els dinosaures”. Després de fer una pluja d'idees d'allò que ja sabíen i de pensar el que volíen saber, van fer un índex per poder començar a treballar. 

Cada setmana han portat informació del punt que tocava per treballar-la de diferents maneres: explicant-la als companys, fent preguntes de comprensió en grups, fent treball cooperatiu, s'han canviat els treballs amb la parella del costat, els han llegit, entès i explicat al company de davant. . .






Els alumnes han pogut valorar el seu treball i el dels altres: presentació i informació completa. Al final de cada sessió han fet unes fitxes per arrodonir allò après i també han tingut estones per mirar contes i jugar amb les figures de dinosaures que han portat de casa. Ens hem organitzat per a elaborar un gran mural pel passadís i els alumnes s'han posat a la pell d'un dinosaure quan s'han posat i jugat amb la carota que hem pintat i retallat.



En general, els nens i les nenes de 2nB han gaudit d'una estona de treball conjunt tot i  aprenent coses que no sabien d'aquests grans llangardaixos.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...