dilluns, 4 de novembre del 2013

El projecte a 1rB

Com ja és costum de cada curs, al primer trimestre treballem un Projecte. Aquest any vam decidir que estudiaríem una època de la història. Per tant el primer que varem fer per tal de motivar els nostres alumnes, va ser preparar un Power Point amb imatges significatives de cada època: Prehistòria, Edat Antiga, Edat Mitja, Edat Moderna i Edat Contemporània.
Així doncs, el vam visualitzar a la PDI i vam comentar algunes de les coses més importants que van passar a cada etapa.
Tot seguit vam repartir papers a tots els nens i nenes i vam fer una votació secreta on van triar l’època que volien treballar.
A 1r. B van escollir: L’Edat Mitja. A partir d’aquí, vam encetar una conversa entre tota la classe per tal de posar en comú la opinió de cadascú referent al que havien votat i tots van acceptar el que havia decidit la majoria.
En una altra sessió vam repartir la classe en cinc grups de treball i cada grup va escriure en una cartolina les coses que sabien sobre L’Edat Mitja. Després de discutir-les, vam penjar les cartolines en el mural de la classe.




A la setmana següent, i també per grups, vam escriure el que volien saber.Com que hi havia grups que es feien les mateixes preguntes, les vam classificar i vam elaborar un índex per tal  que cada grup pogués buscar informació a casa d’una part de l’índex.

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...