dimarts, 21 de gener del 2014

L'Edat Mitjana

Ara ja només calia posar fil a l’agulla i posar-nos a treballar. Ens vam posar per grups i cada grup va treure la informació que havia portat de casa sobre les preguntes que havíem de respondre.
Vam posar en comú el que tenia cadascú del grup, vam mirar els llibres amb la informació sobre l’Edat Mitja i a partir d’aquí vam fer un tria del més important. Vam copiar les preguntes en fulls i les vam respondre. També vam triar la fotografia que més adient era a la pregunta que s’havia de contestar.
Un cop havíem donat resposta a totes les preguntes, van enganxar els fulls en cartolines i els van distribuir per temes.
Ara ja teníem tot el projecte fet i només ens calia fer l’exposició. Per grups, la vam repassar i ens vam repartir el que havia d’explicar cadascú. Hem après moltes coses: Quants anys va durar l’Edat Mitjana, com era la societat de l’època i com vivia cadascú ( els reis, les princeses, els nobles, els cavallers....), com eren els seus habitatges ( els castells, les cases de la gent pobre), com s’organitzaven, com eren les lluites, com vivien els nens... En fi, un munt de coses molt interessants que no coneixíem abans. També hem visualitzat alguna pel·lícula que il·lustra molt bé la societat d’aquella època i que ens ha agradat molt.



1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...