dimecres, 9 d’abril del 2014

El Tigre

Tal i com ja és costum de cada any, al llarg del segon trimestre a Primer es treballa un Projecte. Per tal de poder triar n’he un , cada nen/a de 1r.B va preparar a casa un petit treball sobre un tema que volien investigar. Van sortir molts i diversos i la tria va ser difícil perquè tots eren molt interessants. Però desprès de fer unes votacions, es va decidir que volien aprofundir sobre: El tigre, un animal en perill d’extinció.


Per grups, van començar a fer una pluja d’idees sobre el que ells creien que sabien sobre aquest animal i les van anar apuntant en unes cartolines; desprès de comentar-les entre tots, van escriure, també per grups, el que volien saber.
Un cop vam tenir totes les preguntes enllestides, vam repartir-les entre els nens/es, i amb ajuda dels pares van preparar una petita conferència.
Finalment va arribar el dia en que cada alumne/a va exposar el seu treball amb tot el material que portava. També vam poder visualitzar alguns vídeos que ens van ajudar a entendre més la vida dels tigres i a conscienciar-nos que hem de respectar l’entorn. 
 


1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...