dimarts, 13 de maig de 2014

Hem anat de convivències!

Els nens i nenes de 2n han anat de convivències dos dies a la casa de colònies La Farga que està situada al Montseny. El dilluns a les nou passades van agafar l'autocar que els va portar a la casa, estaven molt contents i nerviosos ja que tenien  moltes ganes d'estar amb els seus companys i gaudir molt d'aquests dies. 
Al arribar van deixar les motxilles i van esmorzar tranquil·lament. Desprès, els monitors de la casa es van presentar, els hi van ensenyar l'entorn i van descobrir tots els racons de la casa. Un cop van acabar, van poder jugar al sorral i a l'herba fins a l'hora de dinar. 

A la tarda dos grups van anar a la granja i van veure diversos mamífers i aus que durant el curs havien vist. Van poder tocar els conills, un gall d’indi,  dos porcs, ànecs i fins i tot, van portar les oques al riu. També, com a bons grangers i grangeres van donar de menjar a tots aquests animals. Els altres dos grups van anar al bosc a veure rastres dels animals, plantes i van gaudir del paisatge. Després van berenar pa amb xocolata i un altre cop preparats per a jugar, córrer i saltar fins l’hora de sopar. A la nit, com que tot era ben fosc van agafar les llanternes i van jugar al joc del macarró. I ja cansats i contents de tot el dia, van anar a dormir per agafar energies pel dia següent.

L’endemà al matí van anar a esmorzar i després al sortir a fora van adonar-se que estava plovent. Aleshores, els que el dia anterior havien anat al bosc van anar a la granja i els que havien anat a la granja van fer bastonets de pa al forn antic de la casa. Després de dinar van poder sortir a jugar a fora perquè va deixar de ploure fins al moment de marxar. La tornada amb autocar va passar volant i no van ser masses els que van aclucar els ulls, encara els hi quedaven energies! S’ho van passar genial amb els seus companys l’entorn, les mestres, els monitors. 

Podeu veure totes les fotografies a l'àlbum de l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...