dimecres, 26 de novembre de 2014

PIArt: Les sis columnes!Imaginari:

“Els nostres ulls són capaços de captar els colors però perquè això es produeixi és necessari que hi hagi llum. La llum té el poder de provocar als ulls la sensació de color.”

Procés:

Van partir de garrafes per tal de construir sis columnes, d’aquesta manera van reutilitzar un material molt comú a les nostres llars. Tres columnes les van pintar dels tres colors primaris i tres dels tres colors secundaris. Així amb els tres colors primaris i els tres colors secundaris van poder realitzar el cercle cromàtic. D’aquesta manera van descobrir que els tres colors primaris eren el vermell magenta, el groc i el blau cian. I si els combinaven obtenien el taronja, el verd i el violeta; anomenats els colors secundaris.

Finalment, van decorar les columnes fetes de garrafes amb sèries de petits dibuixos, tot creant una textura visual.

Inauguració del PIArt:

El dia 24 de novembre del 2014 vam inaugurar la Setmana Europea de Residus amb el PIArt. L’alumnat va anar a penjar les columnes a les branques dels arbres, les van col·locar en forma de cercle. D’aquesta manera, els visitants del PIArt van poder  experimentar les diverses sensacions que el cercle els produïa. 1 comentari:

  1. Jo penso que PIART és una bona idea perquè els nens s'expressin i aprenguin a reciclar.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...