dilluns, 4 de novembre del 2013

El projecte a 1rC

Aquest primer trimestre vam pensar que podríem fer un projecte d’una època de la història.  Per tant, el primer que vam fer per tal de motivar els nostres alumnes, va ser preparar un PowerPoint amb imatges significatives de cada època: Prehistòria, Edat Antiga, Edat Mitja, Edat Moderna i Edat Comtemporània.
Així doncs, el vam visualitzar a la pissarra digital i vam comentar algunes de les coses més importants que van passar a cada etapa.

A continuación, vam repartir paperets a tots els nens i les nenes i vam fer una votació secreta on van triar l’època de la historia que voldrien treballar.

A 1r C van escollir:  L’EDAT MODERNA.

A partir d’aquí, calia començar el nostre projecte.  Vam fer grups de 4 o 5 alumnes i havien d’escriure en un full tot allò que sabien de l’Edat Moderna. Després de comentar-ho amb tota la classe, vam penjar les cartolines que havien escrit al mural.

A la setmana següent, i també per grups, vam escriure el que volien saber d’aquesta època.  Com que hi havia grups que es feien les mateixes preguntes, les vam classificar i vam elaborar un índex per tal que cada grup pogués buscar informació a casa d’una part de l’índex.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...